Onsdag

 
//2 bilder från min instagram de senaste dagarna//
 
Har äntligen lite tid över till att blogga! Har som sagt haft massor av läxor att göra. Ska göra 10 sidor i matteboken jag inte förstår ett skit i, sen har jag en historia uppgift jag ska skriva om 9 olika saker inom olika epok. Så lär aldrig hinna det på lektionen så lika bra att ta hem och börja så man hinner med allt. 
För övrigt så börjar det märkas här hemma att det vakas flytt! Är så sjukt taggad över att flytta så det finns inte. Men dock är det jobbigaste att bära allt osv mellan husen, Men det ska nog gå bra! 
 
Har sovmorgon imorgon till 10, så ska gå i skolan och sen hem och fortsätta med alla läxor, samma visa varje dag! Ska förhoppningsvis träna imorgon också!! ÄNTLIGEN 



Lever i en hög av läxor

Bloggar när jag inte har tid osv!




Spend or save

 
 
 



Tisdag

 
God morgon! Idag har jag sovmorgon till klockan 12!! Sjukt härligt, Så nu på morgonen har jag bara tagit det lungt. Ska snart börja välja kläder. Har ingen aning om vad man ska ha idag.. Lutar kanske åt klänning!
Jag slutar dock skolan halv 5 så det är rätt jobbigt, men får stå ut! Har bara 3 lektioner idag dock väldigt långa. 
Vad ska ni göra idag? 



Filmtips

 
The back-up Plan // Pitch Perfect // LOL // So undercover // Friends with Benefits



Tips - Uffes saker och ting

 
En sida ni kolla in är www.uffessakerochting.se, en skit bra sida där man kan köpa billiga saker men dock bra saker! Har själv köpt en laddare där. Dock så gick den sönder eller inte sönder men den är glapp på så den funkar sådär. Men annars är det en bra sida! 
 



10 saker som gör mig glad

 
♥ Jag blir så mycket gladare när jag äter, så mat
 
♥ Mina älskade vänner
 
♥ Att få komplimanger
 
♥ När jag shoppar
 
♥ Kärlek
 
♥ En grym låt när man är som gladast gör allt mycket bättre
 
♥ Pengar
 
♥ Att dricka redbull med Helena!! 
 
♥ Att träffa nytt folk
 
♥ Sommaren



Måndag

 
 
Hej kära läsare! Ja, då var det måndag igen då och jag körde igång denna vecka med en lång dag i skolan! Dagen har ändå gått rätt så fort men ändå inte. Hade min fösta skoldag också, gick väldigt bra! 
Efter skolan gick jag och köpte mig ett ordentligt block att ha i skolan och sen åkte jag hem. Det är sjukt skönt att jag inte har över en timme till skolan utan bara 20 min och sen är jag hemma! 
Det var även ett tag sen man träffade Pysen, kommer dock inte hinna träffa han i helgen då jag ska flytta men förmodligen nästa vecka! Den lilla lurven gör en aldrig besviken ♥



Älskade kompisar

 
 
 
Tre bilder från i fredags när jag träffade mina älskade brudar efter att inte ha setts på över 3 veckor! 
Det var riktigt härligt att träffa dem efter så lång tid. Nu när vi inte heller går i samma klass så kommer det kännas tomt utan dem. Men får hoppas att vi träffas ofta ändå, nu när alla går på gymnasiet! ♥
 



Höst & Vinter jackor

 
Untitled #9
 
Lite snygga jackor som jag skulle kunna tänka mig att ha i vinter. Men jofama by Kenza jackan skulle nog inte passa mig men den är riktigt snygg! Så hade jag passat i skinnjacka hade jag haft en för länge sen.



Söndagsångest

Så var det söndag igen då! Imorgon börjar ''riktiga'' skolan då. Har normala lektioner osv, är riktigt taggad men ändå inte eftersom det betyder plugg och jag hatar att plugga. Men men vad ska man göra? Sen så imorgon kan man äntligen börja längta till nästa helg. Vilket jag gör sjuuukt mycket för då ska jag äntligen flytta! 
 
Idag ska jag nog antagligen ta det lungt om jag inte ska följa med Micke till ikea och köpa möbler, men det återstår och ser! Jag kanske borde bli frisk snart också, vilket jag aldrig blir.. Men får väl skylla mig själv eftersom jag väljer att åka iväg och gör saker istället för att ligga hemma och ta det lungt. Men det är såå himla tråkigt ju..
 
 



Två outfits

 
jda



Min dag

Äntligen fredag dåå! Mycket härligt, började dagen med att gå i skolan eller ha den där kampen som gick hyffsat bra, vi kom 4 men vann för bästa klassrimm så det va kul! Sen kom Helena och vi köpte med oss fika och drog hem till mig och myste, sen hjälpte hon mig att skriva ett CV så jag kan söka jobb sen!
Mycket behövligt.
Sen åkte hon hem och jag träffade mina saknade brudar från Sigtuna och vi gick och åt Kina mat, riktigt trevligt. Pratade i mun på varandra så det va härligt ändå. Sen drog vi till donken och träffa lite folk mysigt värre, så nu ska jag hem och sova är sjuuukt trött! Puss

 

  




4 snygga killar

Dessa killar skulle man ju dö för att få träffa ♥
 
 
 
 
 



skulle inte tacka nej till detta

LÄNK 1 // LÄNK 2 // LÄNK 3 // LÄNK 4 // LÄNK 5
 
 
 
 
 
 



Daily inspo

-




Trött på det

Jag är så sjukt trött på människor som tittar snett på en för en helt okänd anlednig, tror att dem är så mycket bättre än vad dem egentligen är, och sen de som tror att dem är si och så. ja men ni förstår säkert vad jag menar! 
Jag har själv en tendens att kolla snett på folk, men jag gör det verkligen inte med mening! Jag har haft en fight eller två om det och det var inte alls kul och min kompis var den som fick lida mest i det hela, då hon blev spottad i ryggen fast det inte alls var hon som hade gjort något.. Rätt drygt!
Sen finns det ju självklart de som inte alls är så utan raka motsattsen till det.
Jag är sjukt glad över att det går sånna tjejer i min klass! För det var det jag var mest rädd över när jag började i Tibble då att alla skulle vara bitchiga osv, men kan väl säga att jag hade tur? Men visst jag har några i klassen som är lite bitchiga (vad det jag tycker) visst det är första intrycket jag fick av dem. Så när man väl kanske har börjat prata med dem så kan de säkert vara hur snälla som helst. Men jag har ingen aning om vad jag ska göra för att liksom ta 'första steget' eller vad man ska säga till att det blir bättre.. Men får väl låta dagarna gå och se vad som händer? eller? 
Har ni något tips? Jag är öppen till alla förslag! 
 
Untitled



Snyggt

 
 LÄNK
 
  
 
LÄNK
 
 
 
 
LÄNK
 



Torsdag

Jaa, då var det torsdag igen då! Måste säga att denna vecka har gått fort ändå. Även fast jag bara började i tisdags så har det faktiskt det. Det bästa med att gå i skolan är att längta till helgen! Hur härligt som helst. 
 
Dagen idag har gått riktigt bra! Börjar gilla min klass mer och mer faktiskt. Vi fick en uppgift att gå till täby centrum och ta en bild på något med oss själva i som ska betyda ekonomi på något sätt, så då lärde jag känna några till, mycket trevligt! 
Imorgon är sista dagen vi har chillvecka och den avslutas med nån 5 kamp skolan så det ska bli kul! Sen ska klassen klä ut sig också så det blir skojj! Vi ska vara något liknande rambo! Men ändå inte men det ska bli kul.
 
 
Saknar sommarlovet, då man kunde sola och inte bry sig vilken dag det var! 
 



Nytt

 
 
Mitt senaste inköp är då detta, en blus från H&M för 199 kr sen ett par vanliga svarta höga byxor från Salt för 399 kr. Jag använde också detta första dagen i skolan. Tog inga bra kort så lägger inte upp det. Men jag gillar blusen skarpt och kommer använda den mycket tror jag nog! 
 



Två låtar

 
Untitled #7
 
LÄNK // LÄNK
 



Nytt

Detta skal kom hem till min brevlåda idag! Jag köpte det på fyndiq.se och det kostade 69 kr om jag inte minns fel! Sen så har jag också köpt en laddare för min gick sönder för ett litet tag sen så det köpte jag för 16 kr. KAP skulle jag säga! Dock så kostade frakten 50 kr men det var det värt för att vara så billiga saker! 

Detta skal är ett skal som jag kommer använda mig flitigt av för att man kan ha sina kort i den samtidigt som man har sin mobil, så man behöver inte heller hålla reda på dem utan man kan ha allt i ett lixom! Sjukt bra!




Min dagar

Hejhej bloggen! Jag har verkligen inte haft ork att blogga något för jag vart sjuk och sen har jag börjat skolan! Yes ni läste rätt SKOLAN det var sjukt nervöst men ändå spännade! Jag har redan fått kompisar och jag gillar faktiskt skolan en aning. Dock känner jag att man börjat bli trött osv. Men jag ska inte klaga för vi får börja klockan 9 denna vecka. Men nästa vecka börjar alla vanliga lektioner! Så det ska bli kul.
Annars då? jag har inte blivit frisk.. är förskyld och har en skit jobbig rethosta som aldrig vill gå bort. Hoppas jag blir bättre till helgen. Men jag har gått i skolan för att inte det ska bli jobbigt sen så får bita ihop med hostan osv. Har även shoppat lite så ska ta kort och visa sen! 
 
 



Söndag

Söndag idag då! Här har man ingen söndagsångest här inte, jag börjar inte skolan förns på tisdag så det är härligt! Men det som är mindre härligt är att jag fortfarande är sjuk och trott att jag blivit bättre men icke.. Idag är också sista dagen jag kan vila också för imorgon ska jag åka och läma Pysen och sen måste jag åka och köpa nya byxor och nån tröja till skolan börjar. Sen ska jag slinga håret också! Så imorgon får jag ingen ro..
Men får väl gå lite förskyld till skolan första dagen, hoppas man inte är allt för förskyld bara!
 
 



Sevärt

Om ni känner för att se någon serie så kolla på nån av dessa isåfall! Alla är grymt bra!




Sjukling X2

Denna kväll ska jag spenderas framför datorn med Helena på Skype med cola och chokladbollar. Båda vi är sjuka, eller vi smittade varandra typ haha men vi lär väl bli friska snart hoppas jag!




Träning

Nu när skolan börjar så ska jag ta tag i träningen och börja gymma på riktigt. Jag kommer få hjälp av Micke då, min plastpappa. Så då kommer det bli lättare! Men det jobbigaste blir nog att verkligen ge allt osv, för det är svårt att liksom få träningen att gå och fortsätta utan att tröttna. Man måste vara taggad varje gång. Det kommer nog vara det svåraste eftersom jag kommer ha mycket i skolan och läxor osv. Men ja ska verkligen försöka!
Jag har aldrig varit nöjd över min kropp så nu hoppas jag att om jag verkligen tränar kanske jag blir det. Så kommer ge allt! Hur brukar ni träna?? Lite tips kanske?




Mitt sommarlov i bilder

Här kommer en del bilder från mitt sommarlov då! Dock är det inte alla då! Men kan säga att jag har hunnit med en del ändå i sommar, dock hade jag velat träffa alla man ville träffa med såklart så kan man inte få allt i livet. Hade jag inte vart sjuk nu så hade jag träffat mina saknade vänner men nu går ju inte det.. Det får bli när jag är frisk igen! Huvudsaken är att jag inte är sjuk när skolan börjar nästa vecka.




Sjuker

Dagens planer blir idag att jag kommer ligga i min säng och kolla på 90210 och bara ta det lungt och bli frisk!




borta bra men hemma bäst

Hejhej! Nu är man hemma efter 3 dagar utan internet osv! Eller har haft internet men väldigt segt sådant.
Lilla jag har också gått och blivit sjuker, inte alls bra då skolan börjar på tisdag men hoppas att jag blir frisk till dess! Annars vet jag inte vad ja ska ta mig till.
Jag hade väldigt trevligt där ute må jag säga! Tränat med hundarna och bara myst! Precis det jag behövde så det var skönt. Men nu ska jag gå och sova och försöka bli frisk! Puss
 
 



daily inspo

Bilder från we♥it
 



Tips - Xlash

 
 
Måste bara tipsa om en produkt som heter Xlash, tror att det kan vara många som har hört talas om den! Men tänkte att det va min tur att tipsa om den. Xlash ger en längre ögonfransar men ändå ger den mörkare och svartare fransar. Jag har dock aldrig använt mig av den men har kompisar som har använt den och sagt att det verkligen hjälper. Så vill ni ha längre fransar tycker jag verkligen att detta är något för dig! 
Ni kan köpa det HÄR



Följ mig på instagram

 
Jag tycker ni kan checka in min instagram och kanaske ta och följa också! Lägger upp lite bilder då och då när man känner fört! Kanske inte på allt jag gör men det kan hända! 
Heter nathalieroos där! 
 
 



5,4,3,2,1

5 saker om mig själv: Jag hatar folk som ljuger, folk som man har bestämt något med så ''avbokar'' de i sista stund, jag är sjukt evnis, jag har sjukt svårt för att ta emot komplimanger, jag hatar jordgubbslukten men älskar jordgubbar
 
4 sätt att vinna mitt hjärta på: Ge mig komlimager (även fast jag har svårt för att få det), killar som får mig att skratta, träffa nya människor som är sociala, killar som är romanstiska 
 
3 saker du ofta grubblar på: Hur killar tänker, kärleken, döden
 
2 saker du inte vill ska hända: Förlora en familjemedlem, dö i tidig ålder
 
1 sak folk inte visste om mig: Jag tycker det är sjukt kul att städa osv, för det blir så fint efteråt! 
 
 



Tips

 
 
 
Tänkte tipsa er om en sida som heter members. Det är en sida man måste bli medlem på och sen så får man massor av olika erbjudaden om sjuka rabatter. Några tips ser ni här ovanför. Det är märken som Odd Molly, Michel Kors, Nelly shoes osv! Man får ett majl varje dag om vilka kampanjer de får in just den dagen vid tolv. Man kan ju såklart få välja om man vill ha kvar majlet och sen kan man se om det är värt att gå in och kolla! De olika kampanjerna håller på i några dagar. 
 
Bli medlem här 
www.members.com
 



Spelas just nu

 
Spelas just nu
 
1. LÄNK // 2. LÄNK // 3. LÄNK // 4. LÄNK



God morgon

Idag så är planerna att ta mitt pick och pack och sen åka iväg mot Helena och sedan gå därifrån till hennes farmors stuga! Jag är riktigt taggad och jag hoppas verkligen att det ska bli kul! Vi kommer träna agility med våra hundar och sen gå promenader och ha det allmänt mysigt bara. Jag kommer nog inte ha internet där, men jag har fixat lite inlägg som kommer komma upp under tiden jag är borta! Så det kommer inte alls bli så tomt här. 
 
Vad ska ni göra en dag som denna? 
 
 
 
 
 
 
Lite bilder från förra året vi var där ute! 



Body butter från The body shop

 
Jag är en sån person som alltid måste smörja in mig med body lotion efter jag har duschat osv och sen innan jag går och lägger mig men även när jag känner att min hy är väldigt torr. Jag brukar använda mig utav Ldb eller the body shop. En som jag tycker luktar väldigt gott är då mango! Den är uppfriskande och huden blir väldigr len efteråt! Ska ni köpa en lotion så köp denna isåfall! Finna att köpa lite överallt men fram för allt på The body shop
 



Tips - LOL

 
Jag bara måste tipsa er om en film som heter LOL. Tror säkert att det är många av er som har hört talas om den innan då den inte är direkt så ny. Men detta är min favorit film och den handlar då om Lola som lever det vanliga tonårslivet, där kärlek och skola, kompisar inte alltid  är så enkelt. Hon blir förkrossad när ex pojkvännen Tchad är otrogen och gör slut. Hennes mamma Anne gör en dag något oväntat och läser Lolas dagbok av misstag och får reda på att hon inte alls är den perfekta dottern som hon alltid trott, och desutom inte lika liten. Det mest chokerande är nog att hon fick reda på att Lola gjort alla saker som hon försökt att skydda henne ifrån att inte göra. Men att gå från att vara bästa kompis med Kyle till kanske ett par, går det tro?
Lite kort om filmen! 
 
Denna film har jag sett på viaplay och den sidan var riktigt bra! Den hade bra kvalitet och sen så fanns det svensktext vilket jag är ett stort behov av när jag då kollar på engelska filmer osv! Men om ni ska kolla på någon film och inte vet vart så kolla på viaplay då HÄÄR



Höst & Vinter skor

 
Atum & Winter 2013
 
1. LÄNK // 2. LÄNK // 3. LÄNK // 4. LÄNK 



Tips - 90210

Jag bara måste tipsa om denna serie! Jag pratar såklart om 90210. Jag själv är besatt av den just nu, har sett ungefär 16 avsnitt av första säsongen och när jag såg första avsnittet kunde man inte sluta se. Så är du nån som vill se någon serie men vet inte vilken så tycker jag att man verkligen ska se denna då! Sjuukt bra! 
 
 
 
 
 
 




Måndag 12 augusti

Hej! Måndag idag då, 1 vecka och 1 dag sommarlov, 1 vecka och 1 dag kvar tills skolan börjar. Jag börjar bli sjukt taggad, men det känns verkligen inte som om det verkligen bara är så lite kvar. Detta sommarlov har nog varit lite si och så med. Men måste säga att början av det var inte alls som jag tänkt mig, men nu när det börjar lida mot sitt slut känns det att dessa sista veckor har varit väldigt bra. 
 
Dagens planer blir att fixa lite hos farmor innan jag åker hem. Men om en stund ska jag träffa Pauliina, henne har man inte träffat på länge så det ska bli kul! Sen efter det åker jag hem men Pysen och tar det lungt för imorgon ska vi ut på äventyr som sagt! Men det får ni veta mer om då.
 
 



innan jag dör

12 saker jag vill göra innan jag dör:
 
Jag vill få barn
Jag vill tågluffa från sverige tills jag vill hem igen
Jag vill gifta mig
Jag vill starta mitt egna företag (vet inte vad än)
Jag vill göra en roadtrip med mina bästa kompisar
Jag ska klara av att vara tyst i en hel dag
Jag vill hoppa fallskärm
Jag vill simma med delfiner
Jag vill sova under bar himmel
Jag vill få barnbarn
Jag vill hitta slutet av en regnbåge
Jag vill skicka flaskpost
 
 
 



Min helg

Hejhej! Ja då var denna helg slut då, men inte har man söndagsångest här inte! Jag har 8 dagars ledighet kvar av mitt sommarlov så jag ska verkligen inte ligga hemma och deppa eller tråka eller något liknande! 
Men som sagt, i fredags kom Helena över till mig för lite fredagsmys och bara pratade igenom allt som hade hänt, eftersom att vi inte träffats på länge. Sen igår så kollade vi på top model england halva dagen och bara tog det lung och gick på promenader! Sen sov hon här tills idag och åkte hem i morse! 
Så min dag idag har varit lung då jag är vääldigt trött. Men imorgon så åker jag hem, förmodligen med Pysen då för vi ska nämligen ut på äventyr! 
.



Nytt inför hösten

 
köpa inför hösten
 
 
Detta är på ett ungefär det jag skulle vilja köpa nu inför hösten, och skolan osv! Men mest av allt på min lista är ett par nya svarta jeans! Så de ska jag nog köpa föst av allt. Sen så nya nagellack är ett behövande för min del. Sen linnet på bilden ska man också införskaffa när jag hittat rätt stolek osv! 



Sköldpaddor

När jag var i Turkiet så åkte vi ut en dag med båt för att se sköldpaddor! Jag var sjukt taggad över att få se riktiga sköldpaddor som är ''vilda'' som inte hålls fångna eller något liknande! Men så åkte vi och åkte, och jag tänkte att jag inte alls kommer få se någon, men sen väl när vi åker ut en bit så ser jag och Micke (min låtsas pappa) en som kom upp ur ytan, men dock dök den ner lika fort som den kom upp.
Men sen lockade några upp en skölpadda med fisk som de då äter, så fick vi se en. Det var en rätt härlig känsla ändå! Trodde inte alls dem var så stora som de var då, fick ett par väldigt bra bilder.
 
 



12 saker ni inte visste!

  • Jag är 165 lång, är inte alls nöjd över det, vill hellre vara runt 170.
  • Jag äter P-piller vilket gjorde att mina boobisar växte enormt mycket!
  • Jag bor i Vallentuna
  • Har två halv syskon,två helsyskon och en låtsaspappa som jag ser som min egna
  • Jag har bott i den mysiga staden Sigtuna
  • Jag älskar äpplen och bananer
  • Har fått för mig att äta nyttigt
  • Försöker att springa/gå varje dag!
  • Jag har st 37,38 i skor
  • Jag är blond, va brunett i 7:an
  • Ska flytta om en månad (yeey)
  • Fyller år på alla hjärtans dag
 
 
 
 
 
 
 



Fredag den 9 Augusti

God morgon! ♥ Idag är det fredag, känner att denna vecka har gått sjukt fort. Känns nyss som om det var måndag, sjukt! Men det possitiva är att det närmar sig skola mer och mer nu, så det gäller att leva livet till max de sista dagarna nu!
Dagens planer blir att vara med kompisar, och senare på kvällen kommer Helena till mig och sen några killar vi ska träffa. Så det ska bli riktigt kul! Sen har jag hand om hundarna också så blir lite promenader idag också. Hoppas denna dag/kväll blir lyckad också, Men man ska väl inte ha för höga förväntnigar, får då lär allt gå piss! Men så ska vi inte tänka! 
Vad ska ni hitta på idag? 
 
 En härlig bild på mig och Helena! 




Torsdag

Hej! Idag vaknade man upp av Pysen och Sarek som skulle gå ut med farmor, detta var vid 8 så då var man inte alls taggad på att gå upp, men sen när dem kom och viftade på svansen och var hur söta som helst så kan man ju inte göra något annat än bara att gå upp! 
Annars har jag umgåtts med farmor idag, väldigt mysigt. Vi gjorde rarbarberkräm och bakade en sockerkaka, riktigt mysigt för det känns som om man var liten igen, Brukade alltid baka med henne när jag var liten så det är roligt! 
 
Nu ikväll ska jag bara ta det lungt och mysa framför tv'n, vilket är väldigt ovanligt för att vara mig! Men eftersom att jag inte har något annat för mig så är det ända man kan göra! Just nu lånar jag farmors dator så jag kan blogga men annars hade hon inte haft den hade det inte blivit så mycket bloggning. Men nu ska jag kila, Puss!
 
 



Längtar tillbaka

Sånna dagar som dessa vill man inte mer att bara ligga i sängen och kolla på serier eller filmer och äta lite gott. Riktigt tråkigt att det regnar så kan jag inget annat än längta tillbaka från när man var i Kreta och Turkiet! jag menar kolla dessa underbara bilder! 
 
 
 
 
 
 

 
 



Vilket garage?

Jag har tänkt på en sak! om jag hade en bil, och skulle vara desperat över att ha den i ett garage, vilket skulle det då bli? Jaa det finns väldigt många snyggingar där ute som man skulle sätta bilen i! 
Men en av killarna skulle helt klart vara Zac Efron helt klart! Sen finns det ju Francisco Lanchowski skulle inte heller vara helt fel att ha sin bil i hans garage! Sen fionns det ju såklart många godingar där ute, men dessa är de jag kommer på för tillfället! 
 
  
 
 



Längtar

Tror nog att det är rätt många där ute som är taggade till att börja skolan, eller gymnasiet för en del av er! Jag är en av dem som ska börja snart. Om 11 dagar om jag ska vara exakt och jag tycker att det ska bli riktigt kul faktiskt, ny skola, nya kompisar, nya lärare! Allt blir nytt vilket är skönt för att jag vill bara börja om på nytt!

När börjar ni skolan?




Min dag

Dagen har gått väldigt fort ändå måste jag säga! Har fått mycket gjort, eller jo men det tycker jag! Först åkte och va med Emma en stund, sen så åkte jag vidare till farmor så det var mysigt! Sen så blev det lite spontant nu på kvällen att jag och Emma gick ut och gick i några timmar med Sarek och Pysen! Det va mysigt så nu är jag trött och ska snart sova! Puss!




Nya rummet

 
new room
 
 



Min morgon

Hej! Idag började jag min morgon med en härlig springrunda, riktigt härlig faktiskt! Man blir så mycket piggare och jag känner mig gladare på något sätt när jag sprungit, så brukar göra det varje dag ungefär. Hur gör ni? Brukar ni springa ta en Powerwalk kanske?
Annars då? Idag ska jag åka och träffa Emma så är på väg dit nu! Sen så åker jag till farmor ikväll och är där några dagar nu, ska bli väldigt kul!




Tips

 
Untitled #2
 
Detta är ju något man bara måste tipsa om, linnerna gina tricot har fått in. Jag har letat som en galning efter dessa, men det är alltid slut i S så ska leta vidare för det vita linnet ska bli mitt! Detta blir ditt för endast 149 :- KAP



This or That

 
 
med smink / utan smink
bada / sola
glass / tårta
chips / godis
shoppa / fika
nyttigt / onyttigt
havet / pool
Julafton / födelsedag
pojkvän / singel
sms / prata telefon
Vinter / sommar
lila / grön
katt / hund
dusch / badkar
 
 
 



Ny design

Hej där! Har fixat med bloggens design hela dagen (typ) och nu är jag äntligen klar! Men har en idé om en header, så när min underbara vän ska hjälpa mig så kommer jag förmodligen ändra header. Så denna blir då ''tillfällig''.
 
Annars då? Idag har jag vart och badat, dock lite kallt men det funkade. Sen hjälpt till hemma lite, men nu måste jag gå och hjälpa mor min med maten så uppdaterar mer sen! 
 
 



Inför Hösten 2013

 
Atum 2013
 
Klicka på bliden för att komma till de olika kläderna! 



Min sommar

Denna sommar har det hänt väldigt mycket skulle jag säga! Allt från att bli singel till att börja gråta till filmer vilket jag aldrig trodde skulle hända lilla mig. Annars har det varit mycket skratt, roliga minnen, sena kvällar och även tårar! Jag har hunnit varit i både Kreta och i Turkiet med min familj, vart hos mina kusiner osv. Men även tagit mig ett dopp i mälaren här i veckan, bättre sent än aldrig. 
 
 
 
 
Bilder från Kreta
 



Ger detta ett nytt försök

Hej där! Ja, då ska jag försöka mig på att börja blogga igen då. Har ju bloggat innan flera gånger, och definera många, MÅNGA haha. 
Nej men denna gång tänkte jag ge detta en chans. Men när skolan börjar så får vi se om man har tid eller inte osv. Tänkte iaf ge det en chans så får vi se hur det går eller om detta kommer gå åt pipsvängen! 
 
Lilla jag i Turkiet!